Gasten bereiken met campagnes

Andere toeristische bedrijven gingen je al voor en verhoogden hun reserveringen en konden ook in het laagseizoen een mooie omzetgroei meepakken. Gasten bereiken en inspireren we op de volgende kanalen.

 • Vindbaarheid in Google:
  Vakantie of uitje boeken? Dat begint vaak in Google. Wij zorgen ervoor dat jij zowel organisch als met betaalde advertenties beter zichtbaar bent binnen Google.
 • Social media campagnes:
  Verre bestemmingen of mooie hotels en b&b’s; op social media laten we ons graag verleiden. Maak indruk op je doelgroep met kanalen zoals Facebook en Instagram.

Webdesign & content marketing

We overtuigen gasten op de volgende kanalen.

 • Mobiel-vriendelijke website: Je website moet een verhaal vertellen én je klanten makkelijk hun volgende tripje laten boeken.
 • Copywriting & email marketing: Je belangrijkste doelgroep zijn je bestaande klanten. We blijven ze triggeren met leuke blogartikelen en aantrekkelijke nieuwsbrieven.
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Team vormen met Whello

  Als full service marketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Samenwerken

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  Bij Whello bieden we alle online marketing diensten aan onder één dak. Video content nodig voor de opening van het seizoen? Je huisstijl veranderen? Snel een persbericht eruit sturen én gegarandeerd laten plaatsen. Whello ondersteunt je hierbij in al je marketing activiteiten.

  Elke toeristische klant komt bij ons langs voor een kick-off sessie. Tijdens deze sessie maak je kennis met het team van specialisten dat voor je aan de slag gaat én gaan we brainstormen. Je collega’s en jij vertellen ons zo veel mogelijk over het bedrijf en de bijzonderheden van de branche, terwijl Whello je vertelt in welke activiteiten wij je gaan ondersteunen. Samen zetten we een strategie op met passende doelstellingen. Daarnaast hebben we meerdere malen bedrijfsbezoekjes en contactmomenten om te overleggen en bij te sturen.

  Samen stellen we een strategie op. Hierin vermelden we onder andere doelstellingen, zoals bijvoorbeeld de maximale kosten per lead of het percentage groei dat we gaan bereiken. Hierdoor kunnen we maandelijks evalueren welke toerisme campagnes bijdragen aan de strategie.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute