Whello’s Submarine Webinar
Purpose driven brands

Steeds meer klanten willen je ‘Why’ weten voordat ze iets kopen. Ze willen weten welk verschil jij maakt in de wereld. En ze willen bewijs zien.

Duik daarom dieper in de wereld van groei door duurzaamheid tijdens een inspirerend webinar met impact consultant Annemarie de Jong.

Ze is directeur bij Better Future en sidekick bij BNR Nieuwsradio. Je kunt haar ook nog kennen van haar column in Het Financieele Dagblad.

Volg de sessie via een livestream | Donderdag 29 juni van 15.00 tot 16.00

Wie is de spreker?

Merken die een ‘purpose’ volledig integreren in hun organisatie outperformen de markt gemiddeld met 42%. Door te werken aan een betere wereld realiseer je groei voor je bedrijf: People, Planet en Profit gaan dan samen hand in hand.

Impact-autoriteit Annemarie de Jong leert je, met haar 15 jaar ervaring, de key takeaways van succesvolle purpose-driven merken.

Annemarie leidt bedrijven dagelijks naar B-corp-status (winst én impact), en vertelt jou nu alles over het vinden en uitdragen van je purpose in leiderschap en strategie. En je leert wat je dat oplevert: alleen door te werken aan een betere wereld realiseer je groei voor jezelf en je bedrijf.

Nasser al Kamouchi, host het webinar en interviewt Annemarie. Tijdens het gesprek kun je zelf ook Annemarie vragen stellen.

Annemarie De Jong

Impact Consultant bij Better Future

Nasser al Kamouchi

Marketing strateeg bij Whello

Purpose Driven Branding
Dit kun je verwachten

Wat we gaan bespreken
 • Waarom purpose vooraf gaat aan branding
 • Purpose valideren, verdiepen en versterken
 • Relatie tussen purpose en bedrijfsgroei
 • SDG’s en B-Corp: Kracht en valkuilen
Voor wie is dit webinar
 • Missiegedreven merken die willen groeien
 • Merken die missiegedreven willen worden

Aanmelden voor de sessie

Natuurlijk wil je dit event niet missen. Na je inschrijving ontvang je van ons de link voor het webinar.


  Yes, stuur me de link voor de livestream

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute