Replatforming voor Ecommerce Scaleups

De webinar kan je hier terugkijken. Of lees onze gids met checklist voor replatforming

Hoe haal je als snelgroeiende webshop meer uit e-commerce platformen?

Als webshop maak je waarschijnlijk gebruik van een CMS (zoals Shopify), een CRM (marketing automation) en een Fulfilment pakket (ERP software). Op een gegeven moment loop je als groeiende webshop tegen de grenzen van je huidige platformen aan. De softwarekosten rijzen uit de pan, het orderproces verloopt stroef of je webshop wordt steeds trager. Je gaat langzaamaan kijken naar andere tools. Dit proces noemen we ‘replatforming’.

In onze webinar bespreken we wanneer het tijd is voor replatforming en waar je op moet letten. Met onze sprekers Jelle Portegies, Imre Scheffers en Erik Sloof, bespreken we alle best-practices en valkuilen.

Ons doel? Onze ervaringen delen zodat jij de juiste keuze maakt bij het overstappen naar een ander platform. Op 25 februari om 11:00 uur schuiven onze gasten aan.

Webinar door marketing je bedrijf groeien

Wij zijn de sprekers?

Online marketing bureau Whello, webshop development bureau TIG en

Jelle portegies

Marketing automation specialist en growth marketeer bij Whello

Imre Scheffers

New business developer bij TIG

Erik Sloof

Commercieel directeur bij Sherpaan

Webinar: Ecommerce Replatforming
Dit kun je verwachten

Wat we gaan bespreken
 • Hoe replatforming jouw webshop een boost kan geven
 • Welke valkuilen er zijn bij replatforming
 • Het kiezen van een CMS: waar moet je op letten?
 • Hoe je een passende CRM en Marketing Automation platform kiest
 • Overwegingen bij het overstappen naar een nieuw Fulfilment pakket
Voor wie is deze webinar
 • Ecommerce managers
 • Webshop eigenaren
 • IT professionals
 • Marketeers bij snelgroeiende webshops
Whello Tisem aan de Telefoon

Aanmelden
voor de webinar

Natuurlijk wil je dit event niet missen. Laat je gegevens achter, dan sturen we je een reminder met de live link naar de webinar. See you soon 😉


  Yes, stuur me de link voor de livestream

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute