Maak impact met een Bedrijfsfilm op maat

Samen met ons videolabel SKIPP ontwikkelen we talloze video’s voor succesvolle marketingcampagnes. Vaak gaan we hiervoor eerst terug naar de basis. Waar staat je bedrijf voor? Wat voor tone of voice wil je hanteren? Wat voor gevoel wil je bij kijkers achterlaten?

Daarnaast is het belangrijk dat de video’s passen in je marketingstrategie. Zo maken we video’s voor elke fase van de klantreis. Korte inspirerende video’s, om daarna te overtuigen met informerende productvideo’s. We maken een storyboard en script en plannen samen een opnamedag of gaan direct aan de slag met animeren.

whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  MerkpositioneringDoelgroep analyseMerkbekendheidNieuwe websiteBrand book


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Als full service marketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de creatieven en marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Een bedrijfsfilm maken met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg. Samen bepalen jullie de videostrategie.
  • Met ons team van copywriters en designers presenteren we een storyboard.
  • We maken meerdere edits en varianten van een film die je kan inzetten op verschillende kanalen, van Linkedin en Youtube tot Tiktok.

  We doen opnames op locatie en we maken animaties. Maar we filmen ook regelmatig testimonials door bijvoorbeeld interviews op te zetten met je klanten of medewerkers. Een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms:

  • Creatieve campagnevideo
  • Recruitment video
  • Interview video
  • Event aftermovie
  • Webinar
  • Animatie video

  Doorlooptijd van een bedrijfsfilm hangt uiteraard af van verschillende factoren. Zoals het bedenken van een videostrategie en het creatieve proces van een storyboard. Uit onze ervaringen weten we echter dat dit ongeveer de doorlooptijden zijn:

  • Uitleganimatie: 2-6 werkweken
  • Bedrijfsfilm met opnamedag: 4-8 werkweken
  • Creatieve campagnevideo: 6-10 werkweken

  De grote hamvraag; wat kost een bedrijffilm zo ongeveer? Net zoals met veel diensten, hangt dat uiteraard af van het soort filmpje en welke toeters en bellen je daarbij wilt. Enkele indicatieve tarieven per type bedrijfsfilmpje:

  • Uitleganimatie: €2000 – €2500
  • Bedrijfsfilm met opnamedag: €2500 – €4000
  • Creatieve campagnevideo: €4000 – €8.000

  Weet dat we altijd proberen binnen je budget een advies te geven.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze videoproducer komt tot een beter resultaat door de samenwerking met onze copywriter. En onze campagne specialist zorgt ervoor dat de video ook echt gezien wordt op de verschillende kanalen.

  Je verwacht initiatief en regie van je videomarketing partner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op een strakke planning, wekelijkse updates, en een evaluatie in de vorm van een sessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Internationale campagnes
  CowManager

  Zoals de naam doet vermoeden is CowManager een software oplossing voor melkveehouders. Whello heeft CowManager geholpen met veroveren van marktaandeel in Nederland, Duitsland en Amerika.

  Bekijk de hele case
  B2B SaaS marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute