Whello Maak Indrukdoor Onlineaanwezig Te Zijn

Maak impact met een
Bedrijfsfilm op maat

Samen met ons videolabel SKIPP hebben we al talloze video’s ontwikkeld voor onze klanten. Vaak gaan we hiervoor eerst helemaal terug naar de basis. Waar staat je bedrijf voor? Wat voor tone of voice wil je hanteren? Wat voor gevoel wil je bij kijkers achterlaten? Het zijn allemaal brede en belangrijke vragen die aan bod komen bij het maken van een film over jouw bedrijf.

Als we een duidelijk verhaal hebben gemaakt, gaan onze specialisten echt aan de slag. We maken een storyboard en script en plannen samen een opnamedag of gaan direct aan de slag met animeren.

Whello Specialist Reiner Pointed Right
Reinier Landstra

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Een film over jouw bedrijf?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Bij Whello geloven we in co-creatie: we laten je graag participeren in het proces. Want zonder jou kunnen wij geen online succes behalen. Co-creatie is een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers het proces en het resultaat beïnvloeden.

  De voordelen van een bedrijfsfilm:

  • Breed inzetbaar: je kunt de film zowel intern als in advertenties of via andere communicatiemiddelen naar relaties verspreiden.
  • Echt op maat gemaakt: jouw bedrijfsfilm – en daarmee ook je bedrijf – is uniek.
  • Herbruikbaar: vaak maken we meerdere edits van een film zodat je ook losse onderdelen van de film of andere varianten kunt gebruiken op andere kanalen en andere momenten. Hierdoor kun je er nog lang gebruik van maken.

  We doen opnames op locatie en we maken animaties. Maar we kunnen ook helpen bij het maken van testimonials door bijvoorbeeld interviews op te zetten met je klanten of medewerkers. Daag ons uit en grote kans dat we het kunnen realiseren!

  We beginnen altijd met een ‘discovery’ fase. Door een kick-off meeting, bedrijfsbezoekjes en vragenlijsten analyseren we jouw bedrijf en gewenste uitstraling van tevoren.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze videoproducer komt tot een beter resultaat door de samenwerking met onze copywriter. En onze campagne specialist zorgt ervoor dat de video ook echt gezien wordt op de verschillende kanalen.

  Branding & webdesign
  JUSTIN Recruitment

  De opdracht? Een jongere doelgroep aanspreken door een complete rebranding en marketingaanpak. We hebben dan ook alles uit de kast getrokken om van dit traject een succes te maken.

  Van logo tot nieuwe website en van SEO tot videomarketing. Het resultaat? Een flink sollicitatiepercentage op de site vanuit de juiste doelgroep.

  Bekijk de hele case
  Whello Cases Justin Recruitment Branding & design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute