Ben je uiteten geweest en wil je de rekening splitten? Dat is niet meer nodig door betaalapp Tikkie. De app wordt steeds populairder, doordat ‘ie supermakkelijk in gebruik is. Ook bij webshops is het instellen van Tikkie als betaalmiddel in opkomst. Wat zijn de voordelen van deze app voor jouw webshop en wat kunnen wij voor je betekenen?

Hoe werkt Tikkie?

Met de app stuur je gemakkelijk een betaalverzoek naar je vrienden en krijg je een overzicht met wie er al betaald heeft. Na de ontvang je ook nog is een leuk bedankt-gifje, die door de verstuurder zelf aangepast kan worden.

Wat kan Tikkie doen voor jouw webshop?

Tikkie focust zich nu ook op de zakelijke markt en biedt een plugin aan voor webshops. Hiermee kan de bezoeker van jouw webshop gemakkelijk en snel betalen met een verzoek via Tikkie. De gebruiker hoeft maar 1 keer zijn/haar gegevens in te vullen en kan vanaf dan altijd direct betalen met de app. De gebruiker hoeft geen adresgegevens meer in te vullen of een volledig nieuw account aan te maken bij jouw webshop.

Doordat je via Tikkie supermakkelijk betaalt, kan het inzetten van de app ervoor zorgen dat het conversiepercentage op jouw website flink verhoogd wordt. De betaalmethode zou vooral voor mobiele gebruikers waardevol kunnen zijn, omdat ze dan niet direct het product hoeven af te rekenen.

De flow van Tikkie kan ervoor zorgen dat een gebruiker binnen een aantal seconden al zijn/haar bestelling kan plaatsen. Geen vervelende formulieren die de gebruiker moet invullen of eerst de verplichting om een account aan te maken.

Whello-tikkie-betaalmiddel-webshops

Alle voordelen van Tikkie op een rijtje

– Betalen via Tikkie gaat sneller dan via een standaard betaalformulier, omdat de gebruiker slechts 1 keer zijn gegevens hoeft in te vullen.

– Tikkie heeft inmiddels meer dan vijf miljoen gebruikers, mensen zijn dus bekend met de betaalmethode.

– Als webshop kan je een persoonlijk bedank-gifje versturen, die de gebruiker na de betaling ontvangt. Dit maakt het persoonlijker en leuker.

– De checkout-fase in de webshop wordt overgeslagen en de gebruiker kan direct door naar de betaling.

– Extra handig: je hoeft bij een Tikkie niet direct te betalen. Wanneer iemand bestelt, kan diegene er een paar dagen over doen om het geld over te maken.

Direct Tikkie laten implementeren voor jouw webshop

Wil jij de klanten van jouw webshop makkelijker laten afrekenen? Wij kunnen Tikkie direct voor je implementeren. Hierbij maken wij ook inzichtelijk hoeveel mensen met Tikkie hebben betaald en hoe het conversiepercentage is gestegen op jouw webshop.

Ben jij heel enthousiast geworden over Tikkie? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of ontmoet onze growth hackers.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute