Ben je uiteten geweest en wil je de rekening splitten? Dat is niet meer nodig door betaalapp Tikkie. De app wordt steeds populairder, doordat ‘ie supermakkelijk in gebruik is. Ook bij webshops is het instellen van Tikkie als betaalmiddel in opkomst. Wat zijn de voordelen van deze app voor jouw webshop en wat kunnen wij voor je betekenen?

Hoe werkt Tikkie?

Met de app stuur je gemakkelijk een betaalverzoek naar je vrienden en krijg je een overzicht met wie er al betaald heeft. Na de ontvang je ook nog is een leuk bedankt-gifje, die door de verstuurder zelf aangepast kan worden.

Wat kan Tikkie doen voor jouw webshop?

Tikkie focust zich nu ook op de zakelijke markt en biedt een plugin aan voor webshops. Hiermee kan de bezoeker van jouw webshop gemakkelijk en snel betalen met een verzoek via Tikkie. De gebruiker hoeft maar 1 keer zijn/haar gegevens in te vullen en kan vanaf dan altijd direct betalen met de app. De gebruiker hoeft geen adresgegevens meer in te vullen of een volledig nieuw account aan te maken bij jouw webshop.

Doordat je via Tikkie supermakkelijk betaalt, kan het inzetten van de app ervoor zorgen dat het conversiepercentage op jouw website flink verhoogd wordt. De betaalmethode zou vooral voor mobiele gebruikers waardevol kunnen zijn, omdat ze dan niet direct het product hoeven af te rekenen.

De flow van Tikkie kan ervoor zorgen dat een gebruiker binnen een aantal seconden al zijn/haar bestelling kan plaatsen. Geen vervelende formulieren die de gebruiker moet invullen of eerst de verplichting om een account aan te maken.

Whello-tikkie-betaalmiddel-webshops

Alle voordelen van Tikkie op een rijtje

– Betalen via Tikkie gaat sneller dan via een standaard betaalformulier, omdat de gebruiker slechts 1 keer zijn gegevens hoeft in te vullen.

– Tikkie heeft inmiddels meer dan vijf miljoen gebruikers, mensen zijn dus bekend met de betaalmethode.

– Als webshop kan je een persoonlijk bedank-gifje versturen, die de gebruiker na de betaling ontvangt. Dit maakt het persoonlijker en leuker.

– De checkout-fase in de webshop wordt overgeslagen en de gebruiker kan direct door naar de betaling.

– Extra handig: je hoeft bij een Tikkie niet direct te betalen. Wanneer iemand bestelt, kan diegene er een paar dagen over doen om het geld over te maken.

Direct Tikkie laten implementeren voor jouw webshop

Wil jij de klanten van jouw webshop makkelijker laten afrekenen? Wij kunnen Tikkie direct voor je implementeren. Hierbij maken wij ook inzichtelijk hoeveel mensen met Tikkie hebben betaald en hoe het conversiepercentage is gestegen op jouw webshop.

Ben jij heel enthousiast geworden over Tikkie? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of ontmoet onze growth hackers.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem