In 10 vragen aan… laten we Whello’ers aan het woord. Over belangrijke dingen. Een snelle manier om al onze marketeers te leren kennen. Spaar ze allemaal!

Vandaag stellen we 10 vragen aan: Eva.

1. Omschrijf wat je doet bij Whello alsof je het uitlegt aan je moeder.

Gelukkig is mijn mama heel slim, en heb ik het haar in normale woorden kunnen uitleggen: bij Whello ben ik naast account en projectmanager ook een backbone voor het MT en sales. Verder zorg ik dat nieuwe klanten binnen Whello soepel worden opgepakt en dat alle teamleden goed zitten qua projecten en werkdruk.

2. Wat wilde je vroeger worden?

Kleuterjuf!

3. Noem iets wat jij hebt gedaan bij Whello waar je supertrots op bent.

Het begeleiden van klanten binnen Whello, en de projecten voor die klanten afronden met goede resultaten, daar haal ik het meeste voldoening uit.

4. Wat zijn jouw beste kwaliteiten als online marketeer?

Ik ben assertief, enthousiast en een goede planner.

5. Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Een bord aji de gallina, maar dan wel gemaakt door mijn vader. Mijn lievelingseten, en een heerlijk Peruaans recept.

6. Wat vind je het leukste aan jouw rol binnen Whello?

Afwisseling! Met mijn functie is elke dag anders. Dit kan bij de één zorgen voor onrust, maar ik vind het juist heerlijk om zo veel verschillende taken te hebben.

7. Favoriete nummer om te luisteren tijdens het werk?

Deze vraag gaf mij ontiegelijk veel keuzestress… Ik vind namelijk veel te veel nummers fijn. Maar mijn favorieten van dit moment zijn toch wel:

Tints (feat. Kendrick Lamar) – Anderson .Paak

Waard Bent – Bryan Mg, Yung Felix

8. Omschrijf Whello in een gifje.

9. Voor wat voor klanten wil je graag nog werken bij Whello?

Alle klanten die iets doen met reizen of eten, mijn twee grote liefdes.

10. Wat is je allerbeste tip voor andere online marketeers?

Leer zo snel mogelijk al je verschillende (grote en kleine) taken te vertalen in een dagelijkse to-do list. Dit helpt enorm met het verminderen van je stress-levels!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute