locatie-onafhankelijk-werken

De 5 voordelen van workations

2 min / / Dieuwertje

Update: juli 2022

Lees meer

Whello zet 8.000.000+ stappen voor Made Blue

1 min / / Dieuwertje

De maand mei stond bij ons in het teken van beweging. Als ambassadeur van Made Blue zetten we ons 31

Lees meer
Made Blue X Whello

Wij slaan de vinnen ineen met Made Blue

1 min / / kiki

Bij Whello zijn we gek op water. En op drankjes. Liefst met een bubbel of een schuimkraag. De toegang hiertoe

Lees meer
hg producten

HG gaat in zee met Whello: “Van reactief naar proactief, positief en inspirerend.”

2 min / / Nasser Al Kamouchi

Met 60 jaar ervaring en bijna 300 succesvolle schoonmaakproducten is HG hét top-of-mind merk rondom schoonmaakproblemen. Een echte probleemoplosser in

Lees meer

Whello boekenclub: Seks, humor en het beloofde land

2 min / / whello nl

Bij de Whello Boekenclub bespreken Whello’ers boeken die ze hebben gelezen. Dit zijn Boeken waar jij ook iets aan hebt!

Lees meer
Marketing in Coronatijden

Marketing strategie in tijden van crisis

3 min / , / Nasser Al Kamouchi

Het coronavirus heeft hard toegeslagen in Nederland. Veel bedrijven merken de gevolgen daarvan, bijvoorbeeld minder traffic en minder leads. Maar

Lees meer
Thuiswerken Tijdens Coronavirus Crisiss

5 tips om efficiënt thuis te werken

3 min / / Nasser Al Kamouchi

Het coronavirus is wereldwijd onderwerp van gesprek. Het virus grijpt snel om zich heen, ook in Nederland. Vandaar de strenge

Lees meer

Whello boekenclub: Fokking Druk – boekrecensie

2 min / / Nasser Al Kamouchi

Bij de Whello Boekenclub bespreken Whello'ers boeken die ze hebben gelezen. Boeken waar jij ook iets aan hebt! Ze delen

Lees meer

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.8 / 5

Mooie merken aan het woord

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

Daniel - Keesing Technologies

Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

Ruud Weekers - Arend Auto

Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

Robin - Antenna Groep

Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

Koen Gijzel - Koentact

Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

Sander Kok - Vicky

Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

Mirco Pruyser - BP College

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Daniela Fantaziu - Top Employers Institute