Bij Whello zijn we gek op water. En op drankjes. Liefst met een bubbel of een schuimkraag. De toegang hiertoe is alleen echt niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Als ambassadeur van Made Blue zorgen we er samen voor dat mensen in ontwikkelingslanden toegang krijgen tot schoon drinkwater. Daarom gaan we in de maand mei een maand lang inspanningen leveren voor dit project, om een mooi geldbedrag op te halen voor MadeBlue!

Made Blue X Whello

Water is de basis

Schoon drinkwater voor iedereen. Dat is de missie van MadeBlue.
Stichting Made Blue investeert in waterprojecten in ontwikkelingslanden. Iedere donatie van 30 cent zorgt voor 1.000 liter schoon drinkwater. Best een hoop!

Wist je dat…
→ 1 op de 10 mensen op deze wereld (dat zijn er 771.000.000) er een dagtaak aan heeft om aan veilig water te komen?
→ Er elke dag 1.300 mensen overlijden door vervuild drinkwater en slechte hygiëne?

Dat kan anders!

Wij gaan een maand onze liters bijdragen aan dit mooie project. Zweetdruppels zetten we om in schoon drinkwater door te wandelen en sporten. Bewegen, hup!

Schoon drinkwater

Elke stap telt

Hoe werkt dat dan?

Iedere Whale houdt zijn eigen inspanning bij. Iedere stap en sportactiviteit wordt omgezet in euro’s, gemiddeld is elke stap 1 liter schoon drinkwater. Cirkeltje rond!

Extra Whale Walks

Met name vrouwen en kinderen in ontwikkelingslanden moeten gemiddeld 6 km per dag lopen voor zo’n 20 liter schoon drinkwater. Nogal een whale lang stuk.
Daarom gaan wij symbolisch met elkaar elke donderdag 6 km wandelen. We meeten om 17:00 uur en dragen tijdens deze wandeling een ‘waterzak’ van 20 kilo – die we samen afwisselen. Onze Whales bepalen zelf hun inleg en Whello speelt als verdubbelaar. Levert flink wat extra liters water op!

Binnenhengelen die euro’s! Beweeg je ook mee?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute