Mooi nieuws: impactbureau Branding a Better World wordt onderdeel van Whello. Als brandingbureau maken ze duurzame merken groter en grote merken duurzamer. En wij laten als online marketingbureau al jaren mooie merken groeien. Een perfecte match dus. Samen zorgen we voor de volledige branding en marketing van bedrijven die positief bijdragen aan de wereld.

Waarom we zo’n goede match zijn

Dat Branding a Better World een label van Whello werd, was een hele logische stap. Waar we bij Whello expert zijn in online marketing op alle gebieden, is BABW gespecialiseerd in branding voor merken met duurzame ambities. Dankzij die combinatie kunnen we onze mooie klanten nog beter in de markt zetten. Daarnaast wilden we graag groeien als het gaat om merken die impact maken, of willen gaan maken. Met deze samensmelting is dat helemaal gelukt.

Betere performance van campagnes

Serge de Sousa, onze co-founder, is heel enthousiast over het nieuwe label van Whello. “Branding a Better World helpt organisaties echt bij het vinden en vertellen van het juiste verhaal. Wij brengen die branded stories via digitale marketing in de wereld. Als je een goed verhaal hebt, zorgt dat ook voor betere performance van campagnes. Juist daarom zijn we ervan overtuigd dat dit samengaan onze bedrijven en onze klanten veel oplevert.”

“Je kunt als merk commercieel opereren én bijdragen aan een betere wereld”, voegt hij toe. “Dat heeft de toekomst. Daarom kiezen we bewust voor een brandingbureau dat zo doelgericht bezig is met de positieve impact van organisaties.”

Doelgroepen beter bedienen

Ook Elif Algu, oprichtster en directeur van Branding a Better World, is erg blij met de samensmelting. “Naast het feit dat Whello graag wil investeren in impactvolle merken, zie ik ook de match in de diversiteit die het bureau heeft. In het team zie je de diversiteit goed terug. Met die cultuur ben je een afspiegeling van de samenleving. Zo kan je als bureau verschillende merken en hun doelgroepen beter bedienen.” Een win-winsituatie dus.

Wil je sparren over jouw branding- en online marketingstrategie? Bel of mail ons en ga in gesprek met onze specialisten!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute