Update: juli 2022

Je laptop opstarten, vergaderen en dan snel even een duik nemen in het zwembad. Remote werken, dat is toch alleen voor freelancers? Nee! Wij reisden af naar het Spaanse Jávea om een week lang te werken. In een villa. Met heel veel zon. En zo’n workation biedt heel wat voordelen.

@whellomarketing Marketing meets Mojitos! 🍹📈 Workation: waar strategieën worden bedacht met een vleugje zonneschijn ☀️💡#workation #werkenindezon #marketing ♬ Happy with you-剪辑版-剪辑版 - Official Sound Studio

1. Dingen die blijven liggen op kantoor, worden opgepakt

Wanneer je eens gaat werken op een andere plek dan op kantoor, denk je al gauw na over dingen waar je in de waan van de dag niet aan toekomt.

Natuurlijk gingen de ‘normale’ werkzaamheden door, maar er werden ook zaken opgepakt die anders misschien nog even zouden blijven liggen. Zo’n andere locatie haalt je al gauw even uit je dagelijkse werkzaamheden en doet wonderen voor je creativiteit.

locatie_onafhankelijk_werken

2. Er ontstaan creatieve ideeën

En dat hebben we tijdens onze workation wel gemerkt. Mensen zochten elkaar op om te sparren over ideeën, en er ontstonden ook daadwerkelijk creatieve concepten die werden uitgewerkt tot concrete plannen.

Ook namen mensen de tijd om experimenten en cursussen te doen. Je praat erover met elkaar en leert daardoor ook weer nieuwe dingen van je collega’s. En je klopt op kantoor vervolgens weer sneller bij elkaar aan met vragen.

3. Het is de perfecte teambuilding

Een collega omschreef de Whello workation als ‘’Teambuilding, maar dan zonder vlotten bouwen’’. En dat is precies wat het was. Een week lang samen onder de Spaanse zon doorbrengen, zorgt ervoor dat je elkaar een stuk beter leert kennen.

Want naast dat er hard is gewerkt, is er ook goed gefeest, hebben we strandjes en plaatsen bezocht en deden we ‘s avonds ‘thuis’ allerlei kaartspelletjes. Dat zorgt zeker voor teambuilding. En daar kwamen geen vlotten aan te pas. Maar wel een opblaasbare walvis.

locatie-onafhankelijk-werken

4. Er wordt productiever gewerkt

Je werk af krijgen als er een zwembad lonkt? Dat lijkt een hele opgave, maar dat was het niet. Een frisse duik was juist een soort beloning tijdens een werkdag. En iedereen zorgde wel dat ze voor of na die duik hun werk af hadden gemaakt.

Daarnaast kon je werken aan het zwembad – wat soms een uitdaging was met de felle zon op je laptopscherm – afwisselen met binnen werken. Je zat dus niet statisch aan een bureau. En een beetje frisse lucht op een dag doet ook wonderen voor je concentratie.

locatie_onafhankelijk_werken

5. Je gaat gemotiveerder weer naar kantoor

Het is natuurlijk erg fijn om met al die nieuwe ideeën weer naar kantoor te gaan. Want daar kun je ze ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. En om elkaar weer te zien, nadat je een week lang met elkaar was opgescheept… Is nog steeds leuk!

Want je leert elkaar op zo’n workation een stuk beter kennen. En dat is niet alleen gezellig, maar ook nog eens handig als je dag in dag uit met elkaar samenwerkt. We gingen in Amsterdam weer aan de slag met nieuwe energie – ook al waren we misschien nog zo moe. Maar dat is tijdelijk. En de gezelligheid bij Whello is dat niet. 🙂

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute