Voor wie ooit bij ons langs is geweest, is het geen nieuws: we hebben een kantoorhond. Whello’er Carlo neemt zijn hond Pip wekelijks mee naar werk. En daar zijn we heel blij mee! Niet alleen omdat Pip een superleuk beestje is, maar ook omdat er vele voordelen aan haar als bedrijfshond zitten.

1. Ze maakt ons vrolijk

Een kantoorhond maakt iedereen blij. Pip wordt altijd warm onthaald door alle Whello’ers – ook al wil ze alleen maar bij Carlo zitten. Maakt niet uit, wij zijn elke week weer blij als ze er is.

Uit vele onderzoeken blijkt dat een kantoorhond stress op het werk verlaagt. Dat komt weer doordat mensen een gelukshormoon aanmaken wanneer ze contact hebben met een hond. Leuk feitje: andersom geldt dit voor honden ook! Al denkt Pip daar waarschijnlijk alleen zo over als ze Carlo ziet. Maar dat snappen we wel. Hij is ook best aardig.

Door Pip gaan we dus nog vrolijker naar ons werk en krijgen we de energie om extra hard aan te slag te gaan. Je kunt dus zeggen dat ze haar eigen bijdrage levert aan de resultaten. 😉 Ook bevorderen dieren creativiteit. En creatieve ideeën kunnen we bij Whello nooit genoeg hebben!

Forever onze medewerker van de maand.

2. We lopen meer buiten

Een rondje lopen tijdens de pauze? Iedereen weet echt wel dat beweging tijdens de werkdag goed is. Maar het schiet er nog wel eens bij in. Zoveel leuke klanten, so little time!

Maar als Pip er is, loopt Carlo natuurlijk altijd even een rondje met haar. En steeds meer Whello’ers sluiten zich daar dan bij aan. Even lekker lopen door het Vliegenbos achter het kantoor. Goed voor jezelf, goed voor de gezelligheid en goed voor Pip. Al gaat zij nergens heen als Carlo niet mee loopt. Maar eerlijk; wie wil er nu niet met Carlo wandelen?

Even een rondje lopen is goed voor je creativiteit en bevordert ook je concentratie. En daardoor maken we weer nog betere campagnes. Win-win situatie, toch?


Soms wandelt ze alleen iets te fanatiek.

3. We zijn blij dat het kan

Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat je je hond mee mag nemen naar werk. Al hebben steeds meer grote bedrijven – zoals Google en Amazon – een hondenbeleid. Superfijn voor werknemers die anders voor opvang moeten zorgen.

Wij zijn blij dat Pip bij Whello altijd welkom is. En dat Carlo haar meeneemt. En dat ze hele dagen bij ons is. En dat ze zo Instagram-waardig is. Twijfel je erover om een kantoorhond te nemen? Don’t! Het is écht heel gezellig. Zo lang er niemand allergisch is. Dan is het misschien net iets minder leuk dan bij ons. 😉

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute