Stage lopen is een spannende periode voor iedere student. Maar ook een erg leerzame! Daan liep 20 weken stage bij ons en leerde een hoop. En had veel lol. Hij legt in deze blog uit waarom hij een stage bij Whello hartstikke aanraadt.

1. Goede begeleiding

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar goede begeleiding is belangrijk tijdens een stageperiode. En die begeleiding was echt heel fijn bij Whello. Ik kon al mijn vragen stellen en kreeg hulp waar ik dat nodig had.

2. Genoeg om te leren

Ik kwam binnen bij Whello zonder enige online marketing ervaring. Gelukkig kon ik veel verschillende dingen leren over allerlei specialismes. Tijdens het eerste deel van mijn stage hield ik mij bezig met SEO. In de laatste weken ging ik juist aan de slag met Google Adwords- en Social campagnes. Ik heb ze zelf opgezet en gemanaged!

whello_stage

3. Zelfstandig leren werken

Tijdens mijn stage heb ik erg veel geleerd, en ben ik steeds zelfstandiger geworden. En door die zelfstandigheid kon ik meer doen dan ik van te voren had gedacht. Ik werd zelfs het aanspreekpunt van een aantal klanten waar ik werkzaamheden voor deed. En daardoor leerde ik alleen nog maar meer.

4. Gezellige vrimibo’s

Naast de serieuze werkzaamheden was er natuurlijk ook ruimte voor gezellige borrels en leuke activiteiten bij Whello. Elke vrijdagmiddag drinkt iedereen gezellig een drankje. En wordt er vaak een potje pool gespeeld. Of tafeltennis.

stage_whello

5. Tafeltennissen na het werk

En brengt mij bij het onderdeel waar ik mij het meest in ontwikkeld heb, tafeltennis ;). Als stagiair heb ik het vrijdagmiddag-toernooi tafeltennis gewonnen, een belangrijke titel die ik vervolgens weer op mijn CV kan zetten.

Daarnaast vindt iedereen het leuk om rond-de-tafel te spelen tijdens de lunch. Af en toe pauze nemen is namelijk ook belangrijk als online marketeer :).

Tijdens mijn stage heb ik dus erg veel geleerd – van seo tot sea en van klantcontact tot tafeltennissen. En naast dat al die Whello’ers veel kennis hebben, zijn het ook nog eens leuke mensen. Ik zou stage lopen bij Whello dan ook zeker aanraden!

Ook stage lopen bij Whello?

Ben je door Daan super-enthousiast geworden en wil je ook stage lopen bij Whello? Leuk, we zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiairs! Kijk op onze vacaturepagina voor al onze stage-vacatures. Of kom gewoon eens langs. Spelen we gelijk een potje rond-de-tafel!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute