Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Yassin, wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Yassin, 29 jaar en kom het Whello team versterken met mijn SEA-skills. Ik ben getrouwd en vader van twee kids, daar breng ik veel tijd mee door. Verder houd ik ervan om in mijn vrije tijd te sporten met vrienden en leuke dingen te doen. 

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Bij Whello ga ik Google ads campagnes beheren als SEA-specialist. Tijdens mijn sollicitatie gesprekken heb ik gemerkt dat Whello erg snel groeit en meer klanten krijgt. Deze klanten juist helpen in hun Online marketing, daar wil ik mijn steentje aan bijdragen en zo Whello nog verder door laten groeien.

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Ik ben via Indeed bij Whello terechtgekomen. Eenmaal op de website geweest werd ik steeds geremarket. Toen ik verder keek naar de recensies en reviews van klanten wist ik dat Whello het bedrijf is waar ik mezelf de komende jaren zag werken.  

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Naar de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Whello. Ik wil mij namelijk ontwikkelen tot Senior SEA-specialist om steeds grotere klanten te beheren.

5. Wat is je eerste indruk?

Zeer positief, ik werd meteen in het diepe gegooid. Ik heb in de eerste paar dagen gelijk mijn eerste aantal klanten gekregen. Gelukkig werd ik wel goed begeleid en geïnstrueerd door mijn collega’s Fabian & Judith.

Ook werken bij Whello?

Ben je door Yassin super-enthousiast geworden en wil je ook werken bij Whello? Leuk, we zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Kijk op onze vacaturepagina voor al onze vacatures. Of kom gewoon eens langs. Spelen we gelijk een potje rond-de-tafel!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute