Hallo, ik ben Reinier

 

Sinds kort ben ik de nieuwste aanwinst van Whello en ga ik mij bezig houden met alle aspecten van Digital Design. Geboren en getogen tussen de kleurrijke bollenvelden te Lisse en ondertussen alweer 31 lentes jong! Van jongs af aan heb ik al een grote interesse voor ontwerp, kleur en vorm. Als kleine jongen voornamelijk op papier, maar later heb ik snel de overstap gemaakt naar digitaal.

Achtergrond

Alweer meer dan tien jaar geleden heb ik de opleiding Gamedesign afgerond. Voor mijn eerste stage mocht ik aan de slag bij een klein online marketing bureau in Amsterdam. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet binnen de wereld van Online Marketing. Dit beviel me zo goed dat ik mijn tweede stage hier ook gedaan heb. De altijd verschillende opdrachten / klanten, de te ontwikkelen middelen en altijd vernieuwende technieken om dit te verwezenlijken trokken mij enorm aan. Vooral de mix tussen techniek en ontwerp is erg interessant!

Ervaring

Na mijn studie ben ik doorgegaan in de online marketing. Mijn eerste baan die ik binnen sleepte was als Junior webdesigner bij een bedrijf dat zich voornamelijk op de retailbranche richtte. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van digitale middelen was ik hier ook verantwoordelijk voor veel POS materiaal. Het was erg leuk om eigen werk terug te zien wanneer ik over straat liep.

Als vervolgstap ben ik aan de slag gegaan als Digital Designer bij een reclamebureau in Amsterdam, waar ik bijna 6 jaar gewerkt heb. Mijn takenpakket was enorm breed, en ik heb hierdoor super veel kunnen leren. Voor een breed scala aan klanten hield ik mij bezig met het ontwikkelen van concepten voor breed inzetbare campagnes op het gebied van display advertising (later voornamelijk dynamic advertising), video content, social content, eDM’s en Tv reclames. Dit waren de ene keer kortlopende campagnes, maar vaak Always On campagnes met een mooie mix van media inzet. Door intensieve samenwerking met strategen en researchers heb ik veel geleerd over de inzet van media, wanneer je dit doet, hoe je dit doet en vooral waarom je dit doet.

Waarom Online Marketing?

De wereld van Online Marketing is altijd in beweging. Om bij te blijven moet je blijven leren en juist hierdoor wordt het nooit saai. Als designer heb je altijd de uitdaging om complexe ideeën door te vertalen naar een gebruiksvriendelijk ontwerp dat er ook nog eens super strak uitziet! Dit is iedere keer weer een uitdaging en houd je scherp en in beweging.

Wat doe ik binnen Whello?

Als Lead Digital Designer bij Whello voel ik de wensen van klanten aan op het gebied van design. Dit doe ik doormiddel van concept sessies met de klant, waarin we samen brainstormen over structuur, vorm, kleur, emotie en boodschap. Dit alles met strategie en insights in het achterhoofd. Na het duidelijk in kaart brengen van alle wensen ga ik aan de slag met ontwerpen. In dit process begin ik met de basis, en zoom ik samen met de klant in tot we uiteindelijk een pixel perfect eindproduct hebben. Dit kan een website zijn, een display ad set, een mailing of een toffe video!

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem