Hallo, ik ben Reinier

Ik ben lead designer bij Whello en ik houdt mij bezig met alle aspecten van Digital Design. Geboren en getogen tussen de kleurrijke bollenvelden te Lisse en ondertussen alweer 31 lentes jong! Van jongs af aan heb ik al een grote interesse voor ontwerp, kleur en vorm. Als kleine jongen voornamelijk op papier, maar later heb ik snel de overstap gemaakt naar digitaal.

Achtergrond

Alweer meer dan tien jaar geleden heb ik de opleiding Gamedesign afgerond. Voor mijn eerste stage mocht ik aan de slag bij een klein online marketing bureau in Amsterdam. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet binnen de wereld van Online Marketing. Dit beviel me zo goed dat ik mijn tweede stage hier ook gedaan heb. De altijd verschillende opdrachten / klanten, de te ontwikkelen middelen en altijd vernieuwende technieken om dit te verwezenlijken trokken mij enorm aan. Vooral de mix tussen techniek en ontwerp is erg interessant!

Ervaring

Na mijn studie ben ik doorgegaan in de online marketing. Mijn eerste baan die ik binnen sleepte was als Junior webdesigner bij een bedrijf dat zich voornamelijk op de retailbranche richtte. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van digitale middelen was ik hier ook verantwoordelijk voor veel POS materiaal. Het was erg leuk om eigen werk terug te zien wanneer ik over straat liep.

Als vervolgstap ben ik aan de slag gegaan als Digital Designer bij een reclamebureau in Amsterdam, waar ik bijna 6 jaar gewerkt heb. Mijn takenpakket was enorm breed, en ik heb hierdoor super veel kunnen leren. Voor een breed scala aan klanten hield ik mij bezig met het ontwikkelen van concepten voor breed inzetbare campagnes op het gebied van display advertising (later voornamelijk dynamic advertising), video content, social content, eDM’s en Tv reclames. Dit waren de ene keer kortlopende campagnes, maar vaak Always On campagnes met een mooie mix van media inzet. Door intensieve samenwerking met strategen en researchers heb ik veel geleerd over de inzet van media, wanneer je dit doet, hoe je dit doet en vooral waarom je dit doet.

Waarom Online Marketing?

De wereld van Online Marketing is altijd in beweging. Om bij te blijven moet je blijven leren en juist hierdoor wordt het nooit saai. Als designer heb je altijd de uitdaging om complexe ideeën door te vertalen naar een gebruiksvriendelijk ontwerp dat er ook nog eens super strak uitziet! Dit is iedere keer weer een uitdaging en houd je scherp en in beweging.

Wat doe ik binnen Whello?

Als Lead Digital Designer bij Whello voel ik de wensen van klanten aan op het gebied van design. Dit doe ik doormiddel van concept sessies met de klant, waarin we samen brainstormen over structuur, vorm, kleur, emotie en boodschap. Dit alles met strategie en insights in het achterhoofd. Na het duidelijk in kaart brengen van alle wensen ga ik aan de slag met ontwerpen. In dit process begin ik met de basis, en zoom ik samen met de klant in tot we uiteindelijk een pixel perfect eindproduct hebben. Dit kan een website zijn, een display ad set, een mailing of een toffe video!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute