Onmisbaar voor bijna elk bedrijf is een website met een mooi en doelgericht design. Daarvoor kun je een webdesign bureau inschakelen. Dit zijn duizendpoten die van alles kunnen: van het bouwen van een compleet nieuwe website en het optimaliseren voor zoekmachines tot het nodige onderhoud, waardoor deze weer helemaal up-to-date is. Maar hoe kies je nu het beste webdesign bureau?

website design maatwerk

Een goed webdesign verleidt tot actie

Een goed webdesign bureau zorgt niet alleen voor een mooie site die past bij je huisstijl en doelgroep, ook kijkt het vooral naar hoe de gebruiker hiermee omgaat. De website moet overzichtelijk zijn, met heldere navigatie, kleurcontrasten en indeling. Op een effectieve website is alles gericht op conversie: oftewel het overhalen van de bezoeker tot het klikken op de juiste knoppen. De bezoeker krijgt direct wat hij wil, en jij daarmee ook!

Wil je een unieke, creatieve stijl?

Wil je als bedrijf daarnaast opvallen, dan zul je moeten zoeken naar een reclamebureau dat creativiteit in huis heeft. Om dat te achterhalen is het slim om te kijken naar hun portfolio, dat meestal te vinden is op de website van het bureau. Herhalen ze eigenlijk elke keer hetzelfde trucje? Of zoeken ze het experiment op en vinden ze telkens een nieuw concept uit dat perfect bij het bedrijf past? Dan ben je bij het juiste webdesign bureau beland. Bij Whello zorgen wij ervoor dat elk concept op maat gemaakt is. Speciaal voor jou.

Een klein of groot webdesign bureau?

Ook zul je de keuze moeten maken tussen een klein of een groot bureau. Een groot reclamebureau is meestal professioneler. Voor grote en internationale campagnes zijn zij vaak uitermate geschikt. Bureaus van dit kaliber bieden veelal full service, maar daar kan ook een keerzijde aan zitten. Soms zijn zij maar op één of enkele onderdelen expert, en op andere gebieden is de kwaliteit soms matig. Een klein bureau is meestal specialistischer en biedt service die op maat gesneden is voor de klant. Bij Whello combineren wij dit. Zo bieden wij full service aan, maar kunnen wij top kwaliteit bieden, omdat wij op elk onderdeel een specialist hebben werken.

Een webdesign bureau dat bij jouw bedrijf past

Investeer tijd in het leren kennen van het bureau. Welke professionals werken er en hoe klantgericht zijn ze? Staan ze open voor feedback en discussie? Voor welke bedrijven hebben ze eerder gewerkt? Kunnen ze goed meedenken met wat jouw bedrijf nodig heeft? Een ‘beginnerspakket’ kan een ideale manier zijn om uit te testen of het een goede match is.

Kies voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding

En, last but not least, is de prijs natuurlijk een cruciale factor. Stel goed van tevoren vast hoeveel je wilt besteden aan een webdesign bureau. Kijk waar het bureau in uitblinkt en of de prijs hierbij past. Het is niet altijd nodig om een topbureau met grote klanten in te schakelen. Kleine, goedkopere bureaus werken vaak efficiënter en flexibeler en kunnen ook met ontwerpen komen die juist verrassend en out-of-the-box zijn. Wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt bij het uizoeken van een webdesign bureau, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.9 / 5

  Onze blije klanten aan het woord

  The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

  Carlies Mol

  Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

  TradeIt gg

  Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

  Doug Neuhofer

  Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

  LEATHER HYPE

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Top Employers Institute

  A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

  Brenda de Jong - The English Center

  It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

  Luca Bagnaschino

  Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

  Leks Betlem