Serge en Vivian marketing specialisten

Conversie traject

Met conversie optimalisatie investeer je niet in nog meer bezoekers, maar verhoog je de effectiviteit van je website. Door bezoekers op een slimme manier te verleiden op je website verhoog je de conversie.

 • Knelpuntenanalyse: In welke fase raak je de bezoekers kwijt? We installeren analytics tools en brengen de exit momenten in kaart.
 • Content optimalisatie: Goede content is de basis. We herschrijven onlogische of onduidelijke teksten, naar verleidende teksten.
 • Conversie optimalisatie: We richten we ons op het laaghangend fruit op je website. Denk aan ‘sticky’ buttons op mobile en geoptimaliseerde formulieren.
 • A/B Testing: Elke tiende procent meer conversie, betekent meer business voor je bedrijf. We blijven dus doorlopend A/B testen op basis van data.
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Wat maakt Whello uniek?

  Als full service marketing bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Onze conversie specialist komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze SEO’er en copywriter. We zetten steeds de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  Het is altijd goed om je eigen website te vergelijken met industry benchmarks. Zo weet jij of je flink aan de bak moet en wat een realistische conversiepercentage is. Er zijn meerdere websites die regelmatig onderzoeken publiceren, maar wij gebruiken WordStream als bron omdat zij hun data regelmatig updaten.

  Alle verbeteringen die we doorvoeren zijn hypotheses (of experimenten). De praktijk (dus de data) moet uitwijzen of de verbeteringen ook echt meer conversie opleveren. We voeren daarom continu a/b-testjes uit, maken alles meetbaar en rapporteren dit maandelijks aan jou.

  In de strategiefase leggen we de doelstellingen vast, zoals een gewenste conversiepercentage en een hogere returning visitor percentage. Zo komen we er vervolgens snel achter welke aanpassingen bijdragen aan het succes en welke niet.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen. Onze conversie consultant komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze designer en webbouwer. Onze conversie trajecten verlopen beter omdat we ook copywriters in huis hebben.

  Je verwacht initiatief en regie van je marketingpartner. Dat begrijpen wij als geen ander. Werken in vaste routines is dan ook de basis van onze werkwijze.

  Reken op wekelijkse updates, maandelijkse rapportagemeetings en elk kwartaal een evaluatie in de vorm van een strategiesessie. Hierdoor blijft iedereen up-to-date en wordt er op tijd bijgestuurd.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute