SaaS campagnes

Whello heeft jarenlange ervaring met SaaS marketing campagnes en SaaS webdesign. Wij analyseren de doelgroep, creëren een customer journey en overtuigen met content over je oplossing. We richten ons op decision makers of eindgebruikers. Met video, whitepapers en case studies inspireren en overtuigen we je doelgroep. Profiteer van onze expertise.

 • Google Ads: Bereik direct je doelgroep door te adverteren op relevante zoekwoorden.
 • Zoekmachine marketing: Een goede organische vindbaarheid in Google is de beste lange-termijn strategie voor je SaaS bedrijf.
 • Social media campagnes: Decision makers bereik je via LinkedIn. We boeken veel succes door targeting-opties zoals remarketing in te zetten.
 • Growth-hacking: We bereiken sneller resultaat, door slimme experimenten uit te voeren met email, social media of je website.

Webdesign & content marketing

We overtuigen decision makers en eind-gebruikers op de volgende kanalen.

 • SaaS website: We houden rekening met de user-flow en ontwerpen je website met aantrekkelijke call-to-actions en formulieren.
 • Copywriting: Onze copywriters hebben ervaring met SaaS teksten, schrijven in de juiste tone-of-voice en SEO vriendelijk.
 • Email marketing: Haal meer uit je database. Wij zorgen via email automation voor een hogere conversiepercentage.
 • Videomarketing: Onze videoproducers verzorgen case videos en productvideos die impact maken op je klanten.
Merel Janssen
Merel Janssen


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Een SaaS campagne?
  Zo wordt ‘ie succesvol

  Als full service bureau bouwen we jouw ideale team om je heen. Hoe dat team eruit ziet, hangt af van de groeifase waarin je zit. We zetten de marketeers in die je op dat moment nodig hebt.

  Een team vormen met Whello

  • Je krijgt je eigen marketingstrateeg
  • Samen bepalen jullie welke specialisten je nodig hebt
  • Met een flexibel team spelen we sneller in op marketingkansen

  We beginnen altijd met een ‘discovery’-fase. Door een kick off meeting, bedrijfsbezoekjes en marktonderzoek analyseren we jou en je concurrenten. Vervolgens maken we een groeiplan met de stip op de horizon en de acties daarnaartoe.

  Bij het bedenken van de marketing acties gaan we uit van de customer journey: Bereiken, overtuigen en activeren en terug laten komen voor meer.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketingdiensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

  Onze webbouwer komt bijvoorbeeld tot een beter presterende website door de samenwerking met onze SEO’er en CRO-specialist. En we halen meer uit campagnes omdat ook onze copywriters en designers betrokken zijn.

  Bekijk hier welke specialisten we allemaal in huis hebben.

  Ons team werkt stapsgewijs aan de marketing groeiformule:

  1. Onderscheidend merkverhaal
  2. Overtuigende website
  3. Succesvolle campagnes

  We hebben data-specialisten in huis die vervolgens alle acties meetbaar maken. We optimaliseren volop en delen de learnings met je. Tijdens de strategiesessies bespreken we alle data-inzichten. Zo nemen we samen steeds de juiste keuzes op weg naar groei.

  Tijdens een assessment bepalen we samen waar jouw marketingkansen liggen. Op basis daarvan stellen we een team samen. Deze specialisten zijn het verlengstuk van jouw marketingafdeling.

  Binnen een vast aantal uren per maand gaan zij samen met jou aan de slag met een groeiplan. Elk kwartaal analyseren we de marketingkansen en zetten we de specialisten in die je op dat moment nodig hebt.

  x4 jaaromzet voor SaaS scaleup
  MobieTrain

  MobieTrain is een microlearning app om je werknemers snel en eenvoudig te trainen. Whello heeft dit ambitieuze SaaS bedrijf geholpen met een internationale marketing strategie.

  Bekijk de hele case
  Campagnes & Automation

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute