Serge en Vivian marketing specialisten

Kies voor Whello als app store optimization expert

Bij Whello weten onze SEO-specialisten precies hoe ze jouw app kunnen optimaliseren. We bedenken samen waar de focus ligt en ontdekken waar we met quick wins langdurige verbeteringen opzetten.

 • Zoekwoordanalyse en toepassing
 • Stimuleren beoordelingen en passen feedback toe
 • Briefen copywriters voor overtuigende beschrijving van je app

De wins met app store optimization

Apps zijn onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Voor jouw merk kan een app ook de belangrijkste manier zijn om jouw doelgroep te bereiken. En dus is het belangrijk dat je met jouw app uitblinkt in de stores van de iOS app store als de Android Google Play Store.

 • Verbeter de gebruikerservaring
 • Val op tussen de massa
 • Verhoog je downloadconversie
whello contact serge de sousa
Serge de Sousa


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Samenwerken met Whello

  Bij Whello lopen tal van specialisten rond. Beschrijving nodig? Onze copywriter haakt aan. Toch een nieuw design voor het app-icoon? Onze creatieve designers weten er wel raad mee. Je team bestaat uit de marketingspecialisten die jij nodig hebt op dat moment.

  Hoe we marketplaces SEO aanpakken

  • Een eigen SEO-strateeg
  • Met een flexibel team spelen we snel in op kansen
  • Maandelijkse rapportage en uitgebreidere kwartaalsessie

  Verbeteren van je SEO op marketplaces is een continu proces. Daarom zijn de resultaten afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan concurrentie en of je in een niche markt zit.

  Resultaten behalen op marketplaces gaat vaak wel sneller dan SEO voor Google. Sommige producten met beperkte concurrentie kunnen al na een paar weken bovenaan staan.

  We houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang en meten tussendoor de resultaten.

  Elke keer dat je je app update, moet je opnieuw een app store optimalisatie uitvoeren. Hierbij houden we rekening met trends in de markt, toevoeging van features of nieuw beeldmateriaal en doen we A/B-testen. 

  We bespreken elke maand nieuwe focuspunten, waarbij we jouw input uit de sector nodig hebben en we daarmee jouw app bovenaan de zoeklijst krijgen.

  In de SEO-strategie leggen we de organische doelstellingen, het aantal organische bezoekers en conversies vast. We maken een 0-meting over de techniek van je website. Daarnaast blijven we constant optimaliseren. Door de resultaten met je te delen, nemen we je mee in het proces van technische SEO. 

  Je ontvangt een maandelijkse rapportage en evaluatiemoment vol met nieuwe inzichten.

  In de SEO-strategie leggen we de organische doelstellingen, het aantal organische bezoekers en conversies vast. We maken een 0-meting over het aantal conversies van je app. Elke maand ontvang je van ons een rapportage met nieuwe inzichten van die maand en hoe we gericht gaan optimaliseren.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle marketingdiensten onder één dak. Naast SEO-specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters, designers en conversie specialisten in-house om jouw SEO-project succesvol te maken.

  Website ontwikkeling en marketing voor
  Vicky

  Al sinds 2018 werkt het Whello team samen met de mannen van Vicky om een nieuwe generatie parkeerapp, voorzien van innovatieve features en een exclusief parkeernetwerk te lanceren in Amsterdam.

  Bekijk de hele case
  Design & Marketing

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute