Een nieuwe website
Onderscheidende leadgeneratie

Arslan & Ersoy is een advocatenbureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag die zich heeft gespecialiseerd in letselschade. Met een open, eerlijke en transparante aanpak staan ze hun cliënten al jaren bij voor verschillende juridische problemen en geschillen.

Hoewel veel cliënten Arslan & Ersoy al jaren via aanbevelingen binnen hun netwerk wisten te vinden, kon de online vindbaarheid nog flink verbeterd worden. De nieuwe website is dan ook een flinke stap vooruit in termen van vindbaarheid, informatievoorziening en leadgeneratie.

Dit project in het kort
 • Moderne en betrouwbare look & feel
 • Een betere user-flow met meer overzicht
 • Effectief conversiepad voor nieuwe leads
 • Meer over Arslan & Ersoy
 • Meer over Advocatenmarketing

Het proces

Mooie dingen maken wij samen met de klant. Co-creatie noemen we dat. We werkten dan ook nauw samen met de oprichters en eigenaren van Arslan & Ersoy. De kick-off van dit project begon, net als altijd, met een brainstormsessie. Tijdens deze sessie legden we samen de doelen en user-flow van de website vast. 

We hebben het project in verschillende stappen verdeeld, waar we steeds gezamenlijk met Arslan & Ersoy aan werkten.

Whello Opdracht

Samen brainstormen

Whello Strategie Concept

Strategie & Concept

Whello Design

Design

Whello Web Programming

Development

Whello Launch

Launch

De uitdaging

Het doel van de nieuwe website was om op heldere, overzichtelijke en professionele wijze de soms complexe dienstverlening uiteen te zetten. Hiermee wilden we meer bekendheid te creëren bij de doelgroep (slachtoffers van ongevallen op het werk, tijdens het reizen, ongevallen met dieren of tijdens het sporten) om zo uiteindelijk zoveel mogelijk leads te genereren.

Whello Ontmoet Onze Specialisten

Letselschade test

De aanpak

We gingen deze uitdagingen aan door eerst samen met Arslan & Ersoy te brainstormen over het overbrengen van de brand-identiteit in het design. Dit moest zowel vertrouwen als overtuiging uitstalen. Hierin zaten we snel op één lijn, waarna we zijn begonnen met het ontwerpen van een op maat gemaakte letselschade test. Hiermee maken we het voor potentiële cliënten gemakkelijk om te onderzoeken of ze recht hebben op schadevergoeding. Tegelijkertijd creëren we zo nieuwe leads voor Arslan & Ersoy.

Na oplevering van de designs en development hebben we alle nieuwe teksten voor de website nagelopen en geplaatst binnen het nieuwe CMS. Na een uitgebreide test fase kon de nieuwe website live!

Het resultaat

Het ontwerp nieuwe website van Arslan & Ersoy valt naadloos samen met de impactvolle fotografie van de advocaten. Dit zorgt voor een look & feel die er niet alleen goed uitziet, maar ook de rust en ruimte geeft voor de complexe onderwerpen waar het advocatenbureau mee werkt. Geen onleesbare teksten of vage beloftes, maar een duidelijk verhaal met een strak conversiepad voor nieuwe leads. Sinds de launch is het aantal organische bezoekers met 50% gestegen. Missie geslaagd!

Organische bezoekers

Conversiepercentage

Wesley van Delft
SEO specialist bij Whello

“We hadden te maken met veel content met soms complexe materie. Met een user-flow chart en website structuur advies wisten we alle content op de nieuwe site in goede banen te leiden. Hierdoor hebben we de basis gelegd voor mooie SEO resultaten.”

Reinier Landstra ,


  Nieuwe websiteNieuwe webshopIntegraties met toolsWebdesignWebsiteteksten


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute