Waarom investeren in goede hosting?
Hogere ranking en meer bezoekers

De snelheid van je website is en wordt steeds belangrijker voor je Google ranking. Onze hosting helpt daarbij. We vangen hoge verkeerspieken op en zorgen ervoor dat de snelheid van je site altijd hoog en stabiel is. Zelfs als er duizenden bezoekers tegelijkertijd op je website komen.

WordPress hosting?
Dit kan je verwachten

Snelheid en betrouwbaarheid van de servers en de beheerders is wat je zoekt in een hostingprovider. Wij zijn goed bereikbaar en reageren proactief op bugs en down-times.

De voordelen van WordPress hosting bij Whello

 • Onderhoud van je WordPress website en hosting onder één dak met een vast contactpersoon.
 • Transparante informatie over dataverwerking, zodat je altijd voldoet aan de privacy wetgeving.
 • Dagelijkse back-ups en uptime monitoring van je website. Als er iets aan de hand is zijn we er direct bij!

De snelheid van je site is altijd hoog en stabiel, zelfs als er duizenden bezoekers tegelijkertijd op je website komen! Onze servers zijn zo ingericht dat ze tijdelijk extra verkeer kunnen opvangen zonder hier een nieuw hostingpakket voor te hoeven afsluiten.

Jij blijft altijd eigenaar van je eigen data. Ook als je de hosting door Whello laat doen. Daarnaast maken we dagelijks back-ups van je website zodat je altijd onderdelen van de website kunt herstellen als dat nodig is.

We hebben verschillende oplossingen voor verschillende websites. De keuze voor een hostingpakket is onder andere afhankelijk van het verkeer op je website, de hoeveelheid content en het type en de complexiteit van de functionaliteiten op je website.

Neem contact met ons op! Dan kijken we samen naar een passend pakket.

Bij een hostingpakket zorgen wij voor het nodige onderhoud aan de server. Voor het onderhoud aan een WordPress website bieden we in overleg een Service Level Agreement aan waarmee we ook je website up-to-date en veilig houden.

Reinier Landstra ,


  Nieuwe websiteNieuwe webshopIntegraties met toolsWebdesignWebsiteteksten


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Design & webdevelopment
  Orthocenter

  De uitdaging was om een website te ontwikkelen waar alle locaties van Orthocenter hun eigen plek hebben, maar uiteindelijk de patiënt centraal staat. 

  Daarnaast kregen we tijdens de coronacrisis de extra uitdaging om een online omgeving te bouwen voor de eerste consult-afspraken op afstand.

  Bekijk de hele case
  Pixel perfect design

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute