Wij hebben de afgelopen twee jaar met veel plezier in Amsterdam-Noord gewerkt, maar vanwege een sterke groei aan klanten en personeel zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. Onze nieuwe plek vind je in de hippe Houthavens in Amsterdam. Waarom we voor deze buurt hebben gekozen?

Wat voor buurt is de Houthavens?

De Houthavens is een relatief nieuwe buurt in Amsterdam, die ligt tussen de Spaarndammerbuurt en het Ij. Vroeger was deze plek een haven en waren er vooral houtbedrijven gevestigd op het terrein. Tegenwoordig staat de wijk bekend om de nieuwe woningen en de hippe bedrijven die er gevestigd zijn. Dit zijn creatieve bureau’s en startups tot aan bekende modemerken. En er komen steeds meer nieuwe bedrijven bij.

whello_verhuizing_moermanskkade

Creatieve broedplaats 

In ons nieuwe kantoor willen wij een creatieve broedplaats worden voor ondernemers en andere creatieven in Amsterdam. We willen bijvoorbeeld cursussen gaan geven, lokale ondernemers uitnodigen en zelf op bezoek gaan bij de buren om kennis uit te wisselen.

Dat de Houthavens een creatieve buurt is, was meteen duidelijk toen we het nieuwe pand binnenliepen. Om hierheen te verhuizen was het zelfs een voorwaarde dat wij een creatief bureau waren. Dat was voor ons natuurlijk makkelijk aan te tonen.

Bereikbaarheid 

Een ander groot voordeel van ons kantoor in de Houthavens, is de goede bereikbaarheid van de locatie. Je bent snel bij de ring A10 en ook reis je zo naar het centrum.

Ook reis je binnen no time met de trein naar de Houthavens; de stations Amsterdam-Centraal en Amsterdam-Sloterdijk vind je in de buurt. En er zijn ook bushaltes te vinden vlakbij het kantoor. Ideaal dus voor klanten en onze medewerkers.

Horeca 

In Amsterdam-Noord hadden we met de Hangar en het Skatecafe om de hoek niks te klagen natuurlijk, maar in de Houthavens hoeven we ons ook geen moment zorgen te maken over de vrijdagmiddagborrel.

Waar we een drankje kunnen doen? Bij Pont 13 bijvoorbeeld, een restaurant op een oude stoompont. En op de hoek van ons kantoor kunnen wij de werkweek gezellig afsluiten met een prachtig uitzicht op het Ij, zoals we gewend zijn. Als we buiten de deur willen lunchen, zijn er ook genoeg opties. We kunnen langs bij worstmakers Brandt & Levie en voor de vegetarische lunch bezoeken wij Dopert. Er valt genoeg te beleven in de Houthavens!

Het is natuurlijk direct duidelijk wat de stamkroeg van Whello gaat worden. Alsof het voorbestemd is zit Cafe Walvis op nog geen vijf minuten fietsen vanaf ons kantoor. Behalve dat we een gezamenlijke liefde hebben voor walvissen, delen we ook de liefde voor pubquizzen en speciaalbier. 

Cafe de Walvis

Kom je snel langs? 

Ben jij benieuwd naar hoe ons nieuwe kantoor er uitziet? Kom dan gezellig langs! Wij geven je een uitgebreide tour door ons kantoor en de omgeving. En we hebben ook nog eens superlekkere koffie!

Whello team kantoor

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute