Het is je vast niet ontgaan: wij zijn verhuisd! We hebben ons kantoor in Amsterdam-Noord verlaten en onze spullen verplaatst naar de hippe Houthavens. En hoewel we onze oude, vertrouwde plek heus wel gaan missen, kunnen we ook niet wachten om in Amsterdam-West aan de slag te gaan.

Whello startte in Bouncespace op de Overtoom en verhuisde vervolgens naar het Rokin. Daarna zijn we naar de Johan van Hasseltweg in Noord gegaan, en in dat kantoor kwam er al snel een tweede ruimte bij. We zijn binnen een korte tijd flink gegroeid. En daar zijn we trots op!

Je bent altijd welkom om onze nieuwe plek te bekijken. Waarom we hebben gekozen voor ons nieuwe kantoor aan de Amsterdamse Moermanskkade?

1. Grootse plannen in de grotere ruimte

Hoewel we ons kantoor in Noord hartstikke fijn vonden, hadden we en probleem: we groeiden eruit. Alle bureau’s waren gevuld. En dat terwijl we alleen maar meer nieuwe Whello’ers ontvangen. Tijd voor iets nieuws, dus.

Groter is ons nieuwe kantoor zeker: we zijn van 260m2 naar 550m2 gegaan. Hebben er 25 bureau’s bij. We willen korte lijntjes houden met onze klanten en daar zijn kleine teams perfect voor. Het is dus tijd voor nieuwe Whello’ers die nieuwe teams gaan vormen.

Een grotere ruimte biedt nog meer mogelijkheden. (Interne) workshops en events organiseren, bijvoorbeeld. Plannen genoeg!

Whello_verhuizing

2. Je vindt ons in een inspirerende buurt

De Houthavens is een relatief nieuwe buurt in Amsterdam-West. We zitten – net als bij ons vorige kantoor – direct aan ‘t Ij. Heel fijn, want Whello hoort aan het water! Je bereikt ons kantoor binnen no time vanuit het centrum & Amsterdam-Noord en vanaf de stations Amsterdam-Centraal en -Sloterdijk. Ook rijd je zo naar ons toe vanaf de A10 en hebben we voldoende parkeerplekken voor de deur.

Maar niet alleen de ligging van de Houthavens is top; het is ook nog eens een hele fijne buurt. De gemeente wil er vooral creatieve bedrijven huisvesten. Je vindt er grote namen tot aan start-ups. En nu dus ook je favoriete online marketing bureau. 😉 Van een lunchwandeling langs ‘t Ij tot de werkdag afsluiten in het Westerpark… De Houthavens is een superfijne buurt waar we ongetwijfeld veel nieuwe dingen gaan beleven.

whello_verhuizing_moermanskkade

3. We hebben een prachtig nieuw kantoor

Natuurlijk is een grotere ruimte fijn. Maar alleen als ‘ie goed is ingericht. Onze top-designer Joyce is heel druk geweest met de indeling van het nieuwe kantoor. En daar zijn we superblij mee!

We zijn een modern bureau en dat zie je nu ook terug in het compleet nieuwe pand waarin we zitten. We zijn gevestigd op de begane grond, en zijn omringd door grote ramen. Dit past perfect bij hoe transparant we zijn als bedrijf. Voel je vooral vrij om eens binnen te lopen! Veel groen wisselen we af met onze favoriete kleur: blauw. En in de gloednieuwe keuken kun je de allerlekkerste koffie halen.

We zitten vanaf nu in één grote ruimte met z’n allen, waardoor we onze plek nu een ‘kantoortuin’ kunnen noemen. Een term die een negatieve lading heeft. Maar bij ons niet. We hebben het zo ingedeeld, dat het juist wél goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan tussenmuurtjes en goede airco.

Zoals je nu inmiddels wel vermoedt, zijn we superblij met ons nieuwe kantoor. Kom je snel langs voor een bakkie koffie of een wandeling langs ‘t Ij?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Bel ons, of gebruik het onderstaande formulier om ons een mailtje te sturen.


  Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidSterke contentNieuwe brandingNieuwe website


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  whello contact serge de sousa whello contact serge de sousa
  Serge de Sousa

  Bekijk onze laatste case

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute