Waarom wij voor de Houthavens hebben gekozen

< 1 minuut

Wij hebben de afgelopen twee jaar met veel plezier in Amsterdam-Noord gewerkt, maar vanwege een sterke groei aan klanten en personeel zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. Onze nieuwe plek vind je in de hippe Houthavens in Amsterdam. Waarom we voor deze buurt hebben gekozen?

Wat voor buurt is de Houthavens?

De Houthavens is een relatief nieuwe buurt in Amsterdam, die ligt tussen de Spaarndammerbuurt en het Ij. Vroeger was deze plek een haven en waren er vooral houtbedrijven gevestigd op het terrein. Tegenwoordig staat de wijk bekend om de nieuwe woningen en de hippe bedrijven die er gevestigd zijn. Dit zijn creatieve bureau’s en startups tot aan bekende modemerken. En er komen steeds meer nieuwe bedrijven bij.

whello_verhuizing_moermanskkade

Creatieve broedplaats 

In ons nieuwe kantoor willen wij een creatieve broedplaats worden voor ondernemers en andere creatieven in Amsterdam. We willen bijvoorbeeld cursussen gaan geven, lokale ondernemers uitnodigen en zelf op bezoek gaan bij de buren om kennis uit te wisselen.

Dat de Houthavens een creatieve buurt is, was meteen duidelijk toen we het nieuwe pand binnenliepen. Om hierheen te verhuizen was het zelfs een voorwaarde dat wij een creatief bureau waren. Dat was voor ons natuurlijk makkelijk aan te tonen.

Bereikbaarheid 

Een ander groot voordeel van ons kantoor in de Houthavens, is de goede bereikbaarheid van de locatie. Je bent snel bij de ring A10 en ook reis je zo naar het centrum.

Ook reis je binnen no time met de trein naar de Houthavens; de stations Amsterdam-Centraal en Amsterdam-Sloterdijk vind je in de buurt. En er zijn ook bushaltes te vinden vlakbij het kantoor. Ideaal dus voor klanten en onze medewerkers.

Horeca 

In Amsterdam-Noord hadden we met de Hangar en het Skatecafe om de hoek niks te klagen natuurlijk, maar in de Houthavens hoeven we ons ook geen moment zorgen te maken over de vrijdagmiddagborrel.

Waar we een drankje kunnen doen? Bij Pont 13 bijvoorbeeld, een restaurant op een oude stoompont. En op de hoek van ons kantoor kunnen wij de werkweek gezellig afsluiten met een prachtig uitzicht op het Ij, zoals we gewend zijn. Als we buiten de deur willen lunchen, zijn er ook genoeg opties. We kunnen langs bij worstmakers Brandt & Levie en voor de vegetarische lunch bezoeken wij Dopert. Er valt genoeg te beleven in de Houthavens!

Het is natuurlijk direct duidelijk wat de stamkroeg van Whello gaat worden. Alsof het voorbestemd is zit Cafe Walvis op nog geen vijf minuten fietsen vanaf ons kantoor. Behalve dat we een gezamenlijke liefde hebben voor walvissen, delen we ook de liefde voor pubquizzen en speciaalbier. 

Kom je snel langs? 

Ben jij benieuwd naar hoe ons nieuwe kantoor er uitziet? Kom dan gezellig langs! Wij geven je een uitgebreide tour door ons kantoor en de omgeving. En we hebben ook nog eens superlekkere koffie!


Lennard is een gedreven online marketeer met een passie voor social, content en SEO. Hij wil graag klanten laten groeien door middel van een creatieve en op maat gemaakte content-strategie. Dit alles doet hij door creativiteit te combineren met relevante data