Whello did it! Wij horen bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2019. En daar zijn we trots op!

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks prijzen uit aan Nederlandse ondernemingen. Voor de FD Gazellen prijs maakt het dagblad jaarlijks een lijst van snelstgroeiende bedrijven. En wij horen hier dit jaar ook bij! Van alle 1,8 miljoen bedrijven die Nederland op dit moment kent, horen wij bij die 1% van de snelstgroeiende ondernemingen. En staan we in de top 10 van de snelstgroeiende bedrijven in West-Nederland. Iets om heel trots op te zijn!

Bij de FD Gazellen gaat het niet alleen om groei in omzet, maar ook in personeel en winst. Bij ons staan de doelstellingen van onze klanten voorop. Wij doen er alles aan om ze optimaal te laten groeien, of dit nu op het gebied van SEO of SEA is óf door een compleet nieuwe website voor ze te maken.

Whello_fdgazellen_2019

Whello zorgt voor jouw online succes 

SEO en SEA zijn beiden enorm belangrijk in het marketinggebied. Onze specialisten doen er dagelijks alles aan om klanten hierbij te helpen. En het design– en contentteam werken nauw samen om websites er stralend uit te laten zien. 

Kun jij hulp gebruiken bij het online succesvol maken van jouw onderneming? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Een zeer deskundig team die weet van doorpakken. Weet waar de juiste ingang is. Vaak ook meedenkend met de juiste Knowhow en weten doet goed toe te passen waar nodig is. Wij zijn erg blij met de samenwerking en bevelen Whello aan bij andere partijen. Een 5 sterren beoordeling is hierdoor zeker op zijn plaats.

Orange FinancialLease

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem