Fysiotherapie marketing

Gemaakt om jouw fysiotherapie praktijk te promoten

Tegenwoordig is een online marketing strategie essentieel in de wereld van fysiotherapeuten. Door de toenemende concurrentie in deze markt, zien ook fysiotherapeuten dat online aanwezigheid steeds belangrijker wordt. Cliënten worden steeds kieskeuriger en doen voorafgaande aan een bezoek, online research. Benieuwd waar de kansen voor jouw als fysiotherapeut liggen? Whello helpt graag! 

Fysiotherapie marketing

Website voor Fysiotherapeuten

Is jouw website onderscheidend genoeg ten opzichte van jouw concurrenten? De websites worden zodanig Google-vriendelijk gebouwd zodat deze goed scoren in de zoekmachines. De optie om online in te plannen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij analyseren graag jouw huidige website om deze vervolgens te optimaliseren, zodat niemand er meer omheen kan. Zoals ook bij lichamelijke klachten kan er wel eens iets vast zitten. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze kwaaltjes worden verholpen en jij weer kunt stralen. 

Adwords campagne voor jouw Fysiotherapie website

Wil jij ook beter gevonden worden in de diverse zoekmachines? Net zoals de therapeut op zoek gaat naar de oorzaak, zoeken wij ook door totdat jij bovenaan in Google komt te staan. Whello zet campagnes op, optimaliseert deze en beheert de campagnes. Wij zorgen ervoor dat alle mogelijkheden binnen Google Adwords worden benut voor jouw praktijk!

Social media strategie voor jouw praktijk

De kans is sterk aanwezig dat jouw toekomstige patiënten erg actief zijn op social media platforms, zoals Facebook en Instagram. De kunst is om bezoekers om te zetten in klanten en deze aan jouw praktijk te binden.  Whello ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte strategie om zo je doelgroep te blijven boeien en te binden.

Social Media Strategie
seo-advies

SEO copywriting voor Fysiotherapeuten

Bloggen geeft jou als fysiotherapeut de ultieme kans om je online op de kaart te zetten. Door middel van blogs is het mogelijk antwoord te geven op vragen van patiënten. Whello is ervaren in het opzetten van een content-strategie die op jouw expertise is afgestemd. Geen tijd om je blogs zelf te schrijven? Geen probleem: wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van seo vriendelijke teksten voor fysiotherapeuten in jouw eigen stijl.

Videomarketing 

Geef je patiënten de mogelijkheid  om eens een kijkje te nemen bij jouw behandelbank of laat jouw huidige patiënten aan het woord in een ‘testimonial video’. Niets is zo sterk wanneer jouw patiënten zelf vertellen hoe de ervaring is binnen jouw praktijk. Videomarketing geeft meer vertrouwen en kan nieuwe patiënten overtuigen en aan je binden. Whello stelt een perfecte strategie voor je op, gericht op jouw toekomstige patiënten en persoonlijke wensen.

Video Marketing
Fabian Immers

Sport Marketeer

Waarom Whello?

Whello is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in fysiotherapie marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van website ontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiel-vriendelijke sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet – patiënten helpen in je fysiotherapiepraktijk.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.

Contactformulier

Iedere onderneming is uniek. Daarom analyseren wij bij Whello uw organisatie eerst. Een goede online zichtbaarheid is tegenwoordig onmisbaar. Neem snel contact met ons op.