SEO Specialist
Richard van de Langenberg

Richard overspoelt het SEO-team met een bak aan ervaring. Zijn vooruitziende blik loopt altijd een stuk op het proces vooruit, waar menig klant en specialist z’n voordeel mee doet.

Richard heeft z’n handen er vol aan, om niet met lege aan te komen. Waar hij ook gaat, hij neemt wat mee. Bij Whello heeft hij bakken ervaring meegenomen, die hij de laatste jaren vooral als zzp’er heeft opgedaan. Naast zijn attente skill is Richard een echte pro die zijn SEO strepen ruimschoots heeft verdiend. 

Hij zit op sticky notes (vinkjes zijn life!), peperplanten verzamelen en zijn Poolse taalkunsten verder uitbreiden. Wat de overeenkomst is tussen deze bijna geprofessionaliseerde hobby’s? Niet veel, behalve dat ze allemaal bij Richard horen. Hij is super gefocust om alles te weten en te kunnen op het gebied van SEO, maar zijn interesse daarbuiten is heel breed. Richard is snel. Met schakelen, de vraag achter de vraag achterhalen en zichzelf dingen eigen maken. Zorgvuldigheid en vaart combineren: Richard kan het als geen ander.

Om de vaart eruit te halen maakt hij gebruik van zijn Cinevillepas. Lekker turen naar het scherm in filmhuis Louis Hartlooper in Utrecht. Of hij spijkert z´n wijncursus bij door nieuwe pareltjes te ontdekken. Santé!

Skills van Richard?

Met een team van gedreven specialisten laten we mooie merken groeien. Met deze skills draagt Richard een waardevol steentje bij aan dit succes.

SEO skills
Vooruit denken
Extra-stap-zetter
Easygoing
Peperplant verzamelaar

Laatste case van Richard

Richard van de Langenberg SEO Specialist Whello Richard van de Langenberg SEO Specialist Whello
Richard van de Langenberg

Klaar om te groeien


  Meer leadsMeer webshop salesSterke content creatieWebsite optimalisatieSEO scan


  In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute