We zijn verhuisd! 3x waarom jij snel bij ons langs moet komen

< 1 minuut

Het is je vast niet ontgaan: wij zijn verhuisd! We hebben ons kantoor in Amsterdam-Noord verlaten en onze spullen verplaatst naar de hippe Houthavens. En hoewel we onze oude, vertrouwde plek heus wel gaan missen, kunnen we ook niet wachten om in Amsterdam-West aan de slag te gaan.

Whello startte in Bouncespace op de Overtoom en verhuisde vervolgens naar het Rokin. Daarna zijn we naar de Johan van Hasseltweg in Noord gegaan, en in dat kantoor kwam er al snel een tweede ruimte bij. We zijn binnen een korte tijd flink gegroeid. En daar zijn we trots op!

Je bent altijd welkom om onze nieuwe plek te bekijken. Waarom we hebben gekozen voor ons nieuwe kantoor aan de Amsterdamse Moermanskkade?

1. Grootse plannen in de grotere ruimte

Hoewel we ons kantoor in Noord hartstikke fijn vonden, hadden we en probleem: we groeiden eruit. Alle bureau’s waren gevuld. En dat terwijl we alleen maar meer nieuwe Whello’ers ontvangen. Tijd voor iets nieuws, dus.

Groter is ons nieuwe kantoor zeker: we zijn van 260m2 naar 550m2 gegaan. Hebben er 25 bureau’s bij. We willen korte lijntjes houden met onze klanten en daar zijn kleine teams perfect voor. Het is dus tijd voor nieuwe Whello’ers die nieuwe teams gaan vormen.

Een grotere ruimte biedt nog meer mogelijkheden. (Interne) workshops en events organiseren, bijvoorbeeld. Plannen genoeg!

Whello_verhuizing

2. Je vindt ons in een inspirerende buurt

De Houthavens is een relatief nieuwe buurt in Amsterdam-West. We zitten – net als bij ons vorige kantoor – direct aan ‘t Ij. Heel fijn, want Whello hoort aan het water! Je bereikt ons kantoor binnen no time vanuit het centrum & Amsterdam-Noord en vanaf de stations Amsterdam-Centraal en -Sloterdijk. Ook rijd je zo naar ons toe vanaf de A10 en hebben we voldoende parkeerplekken voor de deur.

Maar niet alleen de ligging van de Houthavens is top; het is ook nog eens een hele fijne buurt. De gemeente wil er vooral creatieve bedrijven huisvesten. Je vindt er grote namen tot aan start-ups. En nu dus ook je favoriete online marketing bureau. 😉 Van een lunchwandeling langs ‘t Ij tot de werkdag afsluiten in het Westerpark… De Houthavens is een superfijne buurt waar we ongetwijfeld veel nieuwe dingen gaan beleven.

whello_verhuizing_moermanskkade

3. We hebben een prachtig nieuw kantoor

Natuurlijk is een grotere ruimte fijn. Maar alleen als ‘ie goed is ingericht. Onze top-designer Joyce is heel druk geweest met de indeling van het nieuwe kantoor. En daar zijn we superblij mee!

We zijn een modern bureau en dat zie je nu ook terug in het compleet nieuwe pand waarin we zitten. We zijn gevestigd op de begane grond, en zijn omringd door grote ramen. Dit past perfect bij hoe transparant we zijn als bedrijf. Voel je vooral vrij om eens binnen te lopen! Veel groen wisselen we af met onze favoriete kleur: blauw. En in de gloednieuwe keuken kun je de allerlekkerste koffie halen.

We zitten vanaf nu in één grote ruimte met z’n allen, waardoor we onze plek nu een ‘kantoortuin’ kunnen noemen. Een term die een negatieve lading heeft. Maar bij ons niet. We hebben het zo ingedeeld, dat het juist wél goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan tussenmuurtjes en goede airco.

Zoals je nu inmiddels wel vermoedt, zijn we superblij met ons nieuwe kantoor. Kom je snel langs voor een bakkie koffie of een wandeling langs ‘t Ij?


Online marketing specialist