Donderdag 13 september vond de nazomerborrel plaats van de ondernemersvereniging Amsterdam Noord (VEBAN), in het Noorderpark. Diverse ondernemers kregen de kans elkaar te ontmoeten op het gezellige buitenterras van restaurant Pompet. Ook Whello was aanwezig met onze drukbezochte workshop ‘7 tips om te groeien met online marketing’.

 

Whello Workshop

Als ambitieuze ondernemer wil je graag groeien. Eén van de resources hiervoor is online marketing; maar waar begin je? In de workshop voor de ondernemers van de VEBAN hebben we 7 growth-hacking tips besproken. Growth-hacking is een trend waarbij bedrijven via creatieve manieren razendsnel weten te groeien. Bekende voorbeelden van bedrijven die deze methode hebben toegepast zijn Airbnb en Facebook. Onze Growth-Hacking specialisten hebben talloze bedrijven geholpen aan snel resultaat.

Allereerst begin je met het definiëren van wie precies je doelgroep is. Want zodra je exact weet wie je doelgroep is, kun je weer een stap verder gaan om in te spelen op het bezoekersgedrag. Zo kun je een betere inschatting maken welk kanaal de beste optie is voor jouw bedrijf.

Vervolgens analyseer je ook je website met een kritische blik. Je website de plek waar het moet gebeuren; in contact komen met je potentiële klant!

Wil je alle tips rustig nalezen? Geen probleem, bekijk de volledige presentatie online en ga aan de slag met je online marketing.

Naast online marketing, bouwen we ook websites die goed scoren

Het ging bij het evenement niet alleen om ontmoetingen en de workshop, maar ook om de lancering van de nieuwe website van de VEBAN. In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuw design om de boodschap van de VEBAN ook online goed over te brengen.

De website is er niet alleen voor potentiële nieuwe leden. Ook de huidige leden van de VEBAN moeten informatie als notulen, toekomstige evenementen en andere leden gemakkelijk terug kunnen vinden.

In samenwerking met VEBAN hebben we een prachtige en functionele website gebouwd die goed werd ontvangen door de aanwezigen. Zie ook www.veban.nl.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de
marketing van jouw bedrijf?

Kom langs, bel ons, of gebruik onderstaand formulier om ons een mailtje te sturen. We nemen direct contact met je op om te zien hoe we je kunnen helpen!


Meer leadsMeer webshop salesMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website

In de ochtendBegin van de middagEind van de middag

Onze klanten beoordelen Whello met een:

4.9 / 5

Onze blije klanten aan het woord

The main quality of Whello is that they are able to provide high quality services on a personal, informal level that is close to the customer. Communication is quick and there’s a lot of knowledge in the team. To me Whello is a trustworthy company for online marketing services and web design that I would highly recommend.

Carlies Mol

Passionate people that are very involved and create great advertising campaigns.

TradeIt gg

Whello have a fantastic team and delivered great results for us. Highly recommended !

Doug Neuhofer

Having successfully completed the set up phase, we would like to thank you for your professional behavior and great communication. We look forward to the continuation of this promising partnership!

LEATHER HYPE

Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

Maaike - Tandarts Jordaan

Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

Top Employers Institute

A smart, talented and friendly company providing top quality, focused service.

Brenda de Jong - The English Center

It's a pleasure working with really professional and competent people. SEO results we have achieved thanks to Whello are amazing!

Luca Bagnaschino

Great Amsterdam based advertising agency with a lot of in-house experience and smart + friendly staff.

Leks Betlem