Maak je website vindbaar door
Zoekmachine marketing

Hoe heb je ons gevonden? Laat ons raden: Google. Wij staan inderdaad vaak bovenaan in de zoekmachines. Wij zien zoekmachine optimalisatie namelijk als een doorlopend proces: continu blijven optimaliseren en voortdurend je doelgroep voorzien van aantrekkelijke, leuke content.

Onze SEO specialisten helpen bedrijf na bedrijf aan hogere Google rankings. Met de juiste inzet van zoekwoorden, relevante copywriting, kwalitatieve linkbuilding en een perfect ingerichte website creëren we topposities voor onze klanten in Google. Ben jij de volgende?

Als zoekmachine marketing bureau bieden wij de volgende diensten aan

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

   Challenge us


   Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
   Wil je direct contact met ons?

   Cool,
   Wat is je website? Dan nemen we alvast een kijkje!

   Ok nice!
   Laat je gegevens achter en we bellen je!


   In de ochtendIn de middagIn de avond

   Zoekmachine marketing bureau Whello

   Vanuit ons zoekmachine marketing bureau in Amsterdam zetten we in op co-creatie. We hebben je namelijk keihard nodig om succes te boeken. Want jij begrijpt de nuances van je doelgroep nu eenmaal het beste. En dat is hoe wij van zoekmachine marketing een succes maken!

   Samenwerken met Whello

   • Contentstrategie en zoekwoorden gericht op jouw doelgroep
   • Copywriters en developers in-house om SEO uit te voeren
   • Profiteer van onze ervaringen met andere webshops en websites

   Wij baseren onze strategie op het customer journey model. We analyseren je doelgroep en onderzoeken welke zoekwoorden ze gebruiken in welke fase. Van oriënterende zoekwoorden tot zoekwoorden met een hoge koopintentie.

   Vervolgens optimaliseren we je website en creëren we content die voldoet aan de behoefte van je doelgroep. Door je klant centraal te zetten, vinden mensen je sneller. Klinkt logisch, toch?

   We beginnen altijd met een discovery-fase. Door meetings, bedrijfsbezoek en marktonderzoek analyseren we jou en je concurrenten.

   In de SEO-strategie leggen we de zoekwoord-doelstellingen, het aantal organische bezoekers en conversies vast. We maken alles meetbaar en gebruiken geavanceerde SEO tools, zoals Semrush, voor meer data-inzichten. We sturen niet alleen op top 10-posities in Google, maar werken ook aan je conversiepercentage op de website.

   Je ontvangt een maandelijkse rapportage en evaluatiemoment vol met nieuwe inzichten.

   Whello werkt al jaren aan de vindbaarheid van kleine en grote merken. Doe inspiratie op en bekijk hier onze SEO voorbeelden.

   Whello biedt bedrijven de voordelen van alle marketingdiensten onder één dak. Naast SEO specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters, designers en conversie specialisten in-house om jouw SEO-project succesvol te maken.

   SEO-optimalisatie voor
   MAANDAG

   Maandag detacheert professionals in de publieke sector: het onderwijs, de zorg, de overheid en in bedrijfsvoering. Op de website kwamen veel bezoekers binnen via branded verkeer. Dit zijn bezoekers die via Google gericht op zoek zijn naar vacatures bij Maandag. Mensen die in het algemeen zoeken naar vacatures in de publieke sector, bleven achter. Zonde, daar viel dus nog veel winst te behalen.

   Bekijk de hele case
   Organisch verkeer +28%

   Onze klanten beoordelen Whello met een:

   4.8 / 5

   Onze blije klanten aan het woord

   Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

   Daniel - Keesing Technologies

   Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

   Ruud Weekers - Arend Auto

   Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

   Robin - Antenna Groep

   Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

   Koen Gijzel - Koentact

   Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

   Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

   Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

   Sander Kok - Vicky

   Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

   Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

   Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

   Mirco Pruyser - BP College

   Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

   Maaike - Tandarts Jordaan

   Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

   Daniela Fantaziu - Top Employers Institute